OVV logo

Mysteryland & ALV

Beste Leden,

Het is alweer ruim een week geleden dat wij te gast waren op Mysteryland, deel 1 van de Algemene Ledenvergadering. Onze gastheren waren Paul Brouwer en Martijn van Dalen, beide eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie van Mysteryland. Toch apart dat zij tijd wilde vrijmaken voor de OVV, vlak voordat het hele circus van start ging. Aangezien ze zeer ontspannen overkwamen kun je wel zeggen dat de heren aardig in control zijn. Zij vertelden ons over de geschiedenis van Mysteryland en hoe zij inspelen op nieuwe trends, niet alleen qua muziek maar ook qua beleving van alles daar omheen. Met een duidelijke visie op de toekomst. Ook de rondleiding over het terrein was indrukwekkend met als toegift een vrijkaart voor de aanwezigen. Mysteryland heeft een inspanningsverplichting afgegeven om meer OVV ondernemers handel te gunnen. Wij houden natuurlijk contact. Alleen al omdat het open minded ondernemers zijn en het interessant is om met hen in gesprek te zijn.

 

Dan deel 2 van de vergadering in het Dorpshuis. Roel had alles uit de kast getrokken oftewel lekkere koude pilsen en overige drank + saté en toebehoren van Paul Hoenderdos.

Na de standaard agendapunten heb ik een toelichting gegeven op de acties die wij afgelopen jaar hebben uitgevoerd en wat volgens ons het vervolg moet zijn. Het was mooi om te zien dat de zaal hier positief op reageerde. Ons erelid Nico van Opzeeland reageerde zeer enthousiast en noemde deze vergadering weer eens een hoogtepunt zoals die er in het verleden waren. Vooral ook vanwege de grote opkomst met veel partners.

Al met al was het een zeer geslaagde avond met goede informatie en veel gezelligheid.

Voor de leden die deze avond aanwezig waren, leuk dat jullie erbij waren en bedankt voor je komst. Voor de leden die er niet bij waren, jammer jammer jammer, gemiste kans. Voor alle leden, graag tot de volgende keer. Houd de website in de gaten www.ovvijfhuizen.nl  

 

Met hartelijke groet,

Namens het Bestuur van de OVV,

Henri Das

Voorzitter  

 

Bijlage: presentatie ALV

OVV agenda
  • 29 oktober 2016 | 30-jarig jubileum OVV
  • 31 december 2016 | Oudejaarsborrel - Dorpshart
Meer informatie op de OVV website!
*|FNAME|*, lees ook dit nog even...

Voor je zie je de eerste OVV Nieuwsflits. De Nieuwsflits zit boordevol OVV nieuwtjes, een activiteitenoverzicht en een unieke kans [die je écht niet mag missen!].

Deze OVV Nieuwsflits ontvang je omdat je lid bent van Ondernemersvereniging Vijfhuizen. Uitschrijven van dit medium is natuurlijk mogelijk, al zouden we dat vreselijk jammer vinden. Want laten we eerlijk zijn, het is toch best leuk om maximaal één keer per maand een flitsend stukje 'OVV' op je digitale bord geserveerd te krijgen... toch?!

Veel leesplezier!

Bestuur OVV
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* Alle rechten voorbehouden

Voor vragen stuurt u uw e-mail naar:

OVV Postbus 67 Vijfhuizen, 2140 AA Netherlands 

U kunt uw voorkeuren mbt het ontvangen van onze nieuwsflits hier aanpassen:
Werk uw voorkeur bij or verwijder uw e-mailadres uit onze database