OVV logo

Nieuwsflits | 01

07 - 2016 | OVV Nieuwsflits

Nieuwsflits #1
Op de valreep van de zomervakantie voor velen van jullie willen wij jullie graag kennis laten maken met onze Nieuwsflits. De OVV is in beweging of heeft in elk geval die ambitie op meer dan één manier. In de komende periode zult u daar steeds meer van merken. Of het nu gaat om een trimbaan, communicatie of de vorm waarin we bijeenkomsten gaan gieten.
 
Lees snel verder!

25 - 06 | Verslag OVV Uitwaaidag

Deelnemers Uitwaaidag 2016
Vaak spreken beelden meer dan woorden. In het bijgaande album kunt u de foto's bekijken van de Uitwaaidag. de deelnemers hadden inmiddels al een link ontvangen en de overige leden prikkelen we natuurlijk graag om er volgend jaar (weer) bij te zijn.
Wil je snel de foto's bekijken, klik dan hier
 
Alles lezen over de OVV Uitwaaidag? *Click!*

26 - 08 | Algemene Ledenvergadering

ALV Mysteryland
Beste ...,

Wij nodigen je van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Ondernemersvereniging Vijfhuizen. En kom deze keer op de fiets! We hebben de unieke kans om een bezoek te brengen aan het terrein van Mysteryland. Vanaf de Mainstage is er goed zicht over het gehele terrein en Paul Brouwer van ID&T vertelt ons daar meer over de organisatie, het terrein en het festival.
 
OVV >> Mysteryland >> ALV

07 - 2016 | De OVV beweegt...!

Bewegen...?
Al enige tijd heeft het bestuur van de OVV het idee dat het mooi zou zijn als de leden elkaar zouden ontmoeten in een samenwerkingsverband. Tel daarbij op dat Nederland letterlijk meer beweging kan gebruiken. En sinds enige tijd beschikt Vijfhuizen over haar eigen Park Vijfhuizen en zo is de gedachte ontstaan om gezamenlijk een trimbaan te gaan bouwen.
Ren snel naar het hele verhaal...

06 - 2016 | Afgestofte traditie

Oude traditie
Ooit is het traditie geweest om nieuwe leden te verwelkomen met taart. En dat oude tradities soms alleen maar afgestoft hoeven te worden, waardoor ze zo weer in 'het schap passen', bewijst de foto!

Onlangs werd Wietse Dantuma, mede-eigenaar van het in Hoofddorp gevestigde WK Makelaars, door Richard Brouwer op de voordelen van het lidmaatschap van de OVV gewezen. Wietse bedacht zich geen moment en heeft zich als lid aangemeld! Dit was direct hét moment om de afgestofte traditie nieuw leven in te blazen... 
Lees meer over deze traditie
OVV agenda
  • 26 augustus 2016 | Mysteryland en ALV - Dorpshuis
  • 29 oktober 2016 | 30-jarig jubileum OVV
  • 31 december 2016 | Oudejaarsborrel - Dorpshart
Meer informatie op de OVV website!
..., lees ook dit nog even...

Voor je zie je de eerste OVV Nieuwsflits. De Nieuwsflits zit boordevol OVV nieuwtjes, een activiteitenoverzicht en een unieke kans [die je écht niet mag missen!].

Deze OVV Nieuwsflits ontvang je omdat je lid bent van Ondernemersvereniging Vijfhuizen. Uitschrijven van dit medium is natuurlijk mogelijk, al zouden we dat vreselijk jammer vinden. Want laten we eerlijk zijn, het is toch best leuk om maximaal één keer per maand een flitsend stukje 'OVV' op je digitale bord geserveerd te krijgen... toch?!

Veel leesplezier!

Bestuur OVV
Copyright © 2016
Alle rechten voorbehouden


Voor vragen stuurt u uw e-mail naar:
OVV Postbus 67 Vijfhuizen, 2140 AA Netherlands

U kunt uw voorkeuren mbt het ontvangen van onze nieuwsflits hier aanpassen:
Werk uw voorkeur bij of verwijder uw e-mailadres uit onze database