Doe mee in het Repair Café Vijfhuizen!

Repair Café Haarlemmermeer is al actief in 5 verschillende woonkernen van onze polder. Het promoot repareren als alternatief voor weggooien en daarnaast - via het organiseren van repareerbijeenkomsten – het versterken van de sociale samenhang in de buurt.

De dorpsvereniging Vijfhuizen onderzoekt samen met de beheerder van dorpshuis de Oude Waterwolf, Roel Krijger de mogelijkheden voor een Repair Café in Vijfhuizen.

repair cafe VijfhuizenInwoners van Vijfhuizen kunnen 1 x per maand op maandagmiddag naar het Dorpshuis komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs weer in orde te maken.
Voor het repareren worden (los van eventueel nieuwe onderdelen) geen kosten gerekend.

De Vijfhuizenaren Frans van Eerden en Hans Hijstek willen hier concreet vorm aan geven en zij zijn op zoek naar handige vrijwilligers.

Doe ook mee!

Repair Café Vijfhuizen zoekt dorpsbewoners met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. We zoeken vooral mensen die handig zijn met:

  • kleding/textiel
  • fietsen
  • elektrische apparaten
  • meubels/houten voorwerpen

en die het leuk vinden om hun kennis te delen met dorpsgenoten.

Daarnaast zoeken we mensen die bij de Repair Cafés de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. Je zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café.

Interesse?
Meld je telefonisch aan bij de organisatoren Frans van Eerden (06-48810989) of Hans Hijstek (06-29574901) of via de mail eerden78@hotmail.com of h.hijstek@quicknet.nl .

Postbus 67
2140 AB Vijfhuizen
info@ovvijfhuizen.nl