Louter goud voor slagerij Melman
Met een stralende lach kwamen de slagers Piet Melman en Ton Schuurman onlangs terug van de Nationale Slagers Vakwedstrijd. Vier producten hadden ze ingezonden en alle vier leverden ze de allerhoogste onderscheiding op: Goud met ster. Logisch dus dat deze pure ambachtslieden trots zijn.
Vier producten
Niet speciaal gemaakt voor de inzending maar ‘gewoon’ elke dag in de slagerij verkrijgbaar. De met goud bekroonde en huisgemaakte producten zijn: Boerenkool met worst en spek, Beenham/Sellerysalade, Runder rookworst en Gebraden gehaktballen. “Het is elke keer weer spannend hoe de jury je product beoordeelt. Maar als het zover is dat je de allerhoogste prijs mag ophalen dan word je toch wel heel erg blij. Het was een prachtig moment”, glimmen Piet en Ton vanachter de fonkelnieuwe panorama-toonbank waarin het zeer uitgebreide assortiment vlees, vleeswaren en kant-en-klare maaltijden uitstekend tot zijn recht komt. De toonbank is voorzien van led-verlichting en gebaseerd op nieuwste technologie op het gebied van koeling.
De smaak van VijfhuizenIn een prachtige brochure, een glossy bijna, die een dezer dagen huis aan huis bezorgd wordt legt het team van slagerij Melman uit wat daarmee bedoeld wordt. Waarom het robuust rundvlees, het duurzaam varkensvlees en het Bourgondisch Scharrelhoen smaken zoals ze smaken. Waarom rookworst bijna een moeten is nu de ‘R’ in de maand zit. Dat de speciaaltjes ook echt speciaal gemaakt zijn voor de klant die wel eens iets bijzonders of verrassend wil proberen en die uitsluitend bij slagerij Melman verkrijgbaar zijn. Een speciaaltje kan omschreven worden als een originele vleescreatie nergens anders verkrijgbaar is.
Slagerij Melman is een dorpsslagerij die in een grote stad niet zou misstaan. In de afgelopen ruim dertig jaar heeft het Vijfhuizense bedrijf zich ontwikkeld tot een kwalitatief hoogstandje. Slagerij Melman wil zich steeds door kwaliteit en aanbod blijven onderscheiden middels producten die nog traditioneel worden bereid.
Bron: Hoofddorpse Courant | Frans Witteman